Scroll Top
Op 11 & 12 juni wil jij op de boulevard van Vlissingen zijn! 

Nog slechts maar een week te gaan voordat het spektakel losbarst: de Boulevard Experience in Vlissingen. Jij wil op 11 & 12 juni op de boulevard van Vlissingen zijn! Dit belooft een bruisend weekend vol sport te worden, met het EK onder de 21 beachvolleybal en natuurlijk de grote en ambitieuze recordpoging voor de langste mosseltafel. Momenteel staat het record op naam van onze zuiderburen met 567 mossels, maar Pieter Ventevogel, de directeur van Cultuurwerf, is ervan overtuigd dat dit record moeiteloos gebroken kan worden.

Bereid je voor op een fantastisch weekend gevuld met gezelligheid en overheerlijke Zeeuwse lekkernijen. Wil je hierbij aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat je snel je ticket reserveert voor de langste mosseltafel op www.boulevardexperience.nl. Vergeet zeker niet het beach volleybal bij te wonen, want dit evenement is namelijk gratis toegankelijk, net als de gezellige sfeer en de muziek op de boulevard! En vergeet natuurlijk de kinderen niet mee te nemen, want er is ook genoeg te beleven voor de jonge fans.

De Boulevard Experience staat heel erg garant voor een onvergetelijke samenzijn, waar de sport, culinair genot en de gezelligheid hand in hand gaan. Of je nu een fervent mossel liefhebber bent, een sportfanaat of gewoon op zoek bent naar een leuk weekenduitje, dit evenement heeft voor elk wat wils. Mis het niet en maak je klaar voor een weekend vol plezier aan de prachtige kust van Vlissingen.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters