Scroll Top
Overkapping Lange Zelke verdwijnt

Het al dan niet iconisch zijn van een structuur kan vaak stof doen opwaaien, en in het geval van de veelbesproken overkapping in de Lange Zelke is dat niet anders. Deze kwestie is een hot topic onder de inwoners van Vlissingen, waar vrijwel iedereen een uitgesproken mening over lijkt te hebben. De afgelopen week is er een daadwerkelijke verandering ingezet, met het startsein voor het verwijderen van deze omstreden overkapping.

De Lange Zelke, als een van de meest prominente straten in Vlissingen, verdwijnt in de komende periode de overkapping. Of je het nu als beeldbepalend beschouwde of juist als een doorn in het oog, de aanblik van deze straat zal niet hetzelfde blijven. Dit opent de deur voor reflectie en discussie over de toekomstige uitstraling van dit deel van Vlissingen.

De vraag die nu centraal staat, is wat de mening is van de bewoners. Wat vind jij van deze ingrijpende verandering in het hart van Vlissingen? Is het een stap in de goede richting, of gaat er iets waardevols verloren met het verdwijnen van de overkapping?

Het lot van de Lange Zelke lijkt niet alleen een lokale aangelegenheid te zijn, maar iets dat de bredere gemeenschap van Vlissingen en Zeeland aangaat. Wat de toekomst ook brengt, de komende periode zal ongetwijfeld een interessante ontwikkeling in het stadslandschap van Vlissingen markeren.

#Vlissingen #Zeeland #LangeZelke #INVlissingen #Winkelcentrum

 

Bekijk hier meer

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters