Scroll Top
Qui-Vive neemt attracties van Bounce & More over

Evenementen en Attractieverhuur Qui-Vive neemt de attracties van Bounce & More over. Met deze strategische overname vergroot Qui-Vive niet alleen haar assortiment attracties maar vestigt zich ook als de grootste aanbieder in Zuidwest-Nederland. Deze acquisitie omvat niet alleen de attracties maar strekt zich ook uit tot het klantenbestand van Bounce & More.

De overname betreft specifiek de attracties en het klantenbestand van Jumpzz Attractieverhuur, een onderdeel van Bounce & More. Qui-Vive zet hiermee een belangrijke stap in de uitbreiding van haar aanbod, waardoor het assortiment nu uit meer dan 200 attracties bestaat. Naast de vertrouwde springkussens, waterattracties, feestpoppen, spelkussens en spelletjes, worden ook nieuwe verhuurproducten geïntroduceerd dankzij deze overname. Klanten kunnen nu bij Qui-Vive ook een draaimolen, een Kop van Jut, diverse treintjes en zelfs schaatsbanen huren.

Deze uitbreiding biedt niet alleen meer keuzemogelijkheden voor de klanten van Qui-Vive, maar verstevigt ook de positie van het bedrijf als dé go-to leverancier van evenementen- en attractieverhuur in de regio. De overgenomen attracties zullen zeker bijdragen aan het diversifiëren van het aanbod, wat de organisatie in staat stelt om aan de uiteenlopende behoeften van haar klanten te voldoen.

Samen met Jumpzz

Met het samenvoegen van Jumpzz Attractieverhuur in hun portfolio, is Qui-Vive klaar om een nog breder scala aan evenementen te ondersteunen en te voorzien van de benodigde attracties. Deze overname markeert een mijlpaal voor Qui-Vive als marktleider in de regio en biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel het bedrijf als haar klanten.

 

bekijk hier de website

Iedereen kan de attracties van Qui-Vive inhuren, zowel de particuliere als zakelijke klant. Zo worden verjaardagen en andere feesten bijzonder met een feestpop of springkussen en breiden verenigingen en scholen hun activiteiten uit met een spectaculaire attractie. Ook levert Qui-Vive door heel Nederland spectaculaire en volledig verzorgde activiteiten op vakantieparken en campings.
Hier komen nu ook de klanten van Bounce & More bij. Qui-Vive garandeert dat deze klanten kunnen blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze gewend zijn.

Volgens Bram Minnes, directeur van Qui-Vive, past de overname van Bounce & More uitstekend in de groeistrategie van zijn bedrijf. “Ik keek al langer naar groeimogelijkheden en met deze overname zijn we de grootste aanbieder van attracties in de regio.”

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters