Scroll Top
Qui-Vive neemt attracties van Bounce & More over

Evenementen en Attractieverhuur Qui-Vive in Vlissingen heeft per 1 februari  2022 de attracties overgenomen van Bounce & More. Met deze overname vergroot Qui-Vive haar huidige aantal attracties en wordt daarmee de grootste aanbieder  in Zuidwest-Nederland. Behalve de attracties neemt Qui-Vive ook het klantenbestand over.

Het gaat om de overname van de attracties en klantenbestand van Jumpzz Attractieverhuur, onderdeel van Bounce & More. Qui-Vive breidt hiermee haar aanbod uit tot ruim 200 attracties. Naast vele springkussens, waterattracties, feestpoppen, spelkussens en spelletjes komen er met de overname ook nieuwe verhuurproducten bij: straks zijn er bijvoorbeeld ook een draaimolen,  een Kop van Jut, diverse treintjes en schaatsbanen in te huren.

Iedereen kan de attracties van Qui-Vive inhuren, zowel de particuliere als zakelijke klant. Zo worden verjaardagen en andere feesten bijzonder met een feestpop of springkussen en breiden verenigingen en scholen hun activiteiten uit met een spectaculaire attractie. Ook levert Qui-Vive door heel Nederland spectaculaire en volledig verzorgde activiteiten op vakantieparken en campings.
Hier komen nu ook de klanten van Bounce & More bij. Qui-Vive garandeert dat deze klanten kunnen blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze gewend zijn.

Volgens Bram Minnes, directeur van Qui-Vive, past de overname van Bounce & More uitstekend in de groeistrategie van zijn bedrijf. “Ik keek al langer naar groeimogelijkheden en met deze overname zijn we de grootste aanbieder van attracties in de regio.”

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters