Scroll Top
SOIF: gespecialiseerd in gastvrijheid!

Annika Meijboom en Martijn van de Woestijne hebben al 21 jaar ondernemerservaring en zijn de trotse eigenaren van SOIF, een bedrijf gespecialiseerd in gastvrijheid. Bij het horen van de naam SOIF komen direct associaties met gezelligheid, borrelen en feestjes naar boven.

De keuze voor de locatie op het Bellamypark vervult Annika met vreugde, aangezien dit plein bekend staat als het meest bruisende plein van Vlissingen, en het ligt pal voor de deur van SOIF. Vlissingen zelf straalt bruisend leven uit, mede door de ongeƫvenaarde gezelligheid en de constante variatie aan activiteiten die de stad te bieden heeft.

Over vijf jaar wordt Vlissingen nog steeds gekenmerkt als een buitengewoon gezellige stad met de typisch Vlissingse eigenschap: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.’ Annika en Martijn koesteren het karakter van de stad en dragen met SOIF bij aan de levendigheid ervan.

De afgelopen twee decennia hebben Annika en Martijn hun passie voor gastvrijheid vertaald naar een succesvol bedrijf, waarin de kernwaarden van gezelligheid en feestelijkheid centraal staan. Het bruisende Bellamypark dient als het perfecte decor voor SOIF, waar bezoekers kunnen genieten van een warme, gastvrije sfeer.

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters