Scroll Top
Timmerfabriek zoekt oud-medewerkers

De transformatie van de Timmerfabriek in Vlissingen tot een Urban Leisure Hotel is volop gaande. Een opvallend element van deze renovatie is de herplaatsing van het karakteristieke torentje dat in 1943 verloren is gegaan. In aanloop naar dit bijzondere moment is Team for Real actief op zoek naar voormalige werknemers van de Timmerfabriek.

Als jijzelf een oud-medewerkers bent of iemand kent die betrokken is geweest bij de Timmerfabriek zoekt het team jouw. Team for Real waardeert de betrokkenheid van oud-werknemers en wil graag herinneringen delen aan de tijd dat de fabriek nog in bedrijf was.

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Team for Real. Telefonisch zijn we bereikbaar via het nummer 088 1900 222. Voor degenen die de voorkeur geven aan digitale communicatie, is er de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar marketing@teamforreal.nl. Hier kun je niet alleen jouw interesse kenbaar maken, maar ook eventuele verhalen, foto’s of andere herinneringen delen die je hebt aan de Timmerfabriek.

Samenwerking

Door de samenwerking met oud-medewerkers hoopt Team for Real een brug te slaan tussen het rijke verleden van de Timmerfabriek en de veelbelovende toekomst als Urban Leisure Hotel. Het delen van ervaringen en verhalen draagt bij aan het behoud van de historie en het creëren van een unieke sfeer in het nieuwe hotel.

Neem dus gerust contact op als je deel wilt uitmaken van dit bijzondere hoofdstuk in de geschiedenis van de Timmerfabriek in Vlissingen. Samen bouwen we aan de brug tussen verleden en toekomst, en laten we de herinneringen aan deze iconische plek voortleven in het Urban Leisure Hotel.

Bekijk hier de website

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters