Scroll Top
Bedrijventerrein Edisonpark
Bedrijventerrein Edisonpark

Ten noorden van de Kenniswerf bevindt zich het Edisonpark, een particuliere ontwikkeling die aantrekkelijke mogelijkheden biedt voor woon-werkcombinaties. Met ruime kavels die zich uitstrekken tot maar liefst 1.500 vierkante meter en woon-werkvilla’s die zelfs een volume van 1.550 kubieke meter bereiken, wordt hier een bijzondere gelegenheid geboden om royaal te wonen en ondernemen.

Het Edisonpark is ontworpen als een aantrekkelijke locatie voor zowel wonen als werken, met de nadruk op diversiteit en ruimte. De beschikbare kavels stellen bewoners en ondernemers in staat om hun ideale woon-werkcombinatie te realiseren, met genoeg ruimte voor zowel privéleven als zakelijke activiteiten.

Wonen

Wat het wonen betreft, biedt het Edisonpark niet alleen ruime percelen, maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor woon-werkvilla’s met indrukwekkende afmetingen. De villa’s bieden niet alleen voldoende leefruimte, maar ook de mogelijkheid om een aanzienlijke werkruimte te integreren, waardoor het concept van thuiswerken op een unieke manier wordt ondersteund.

Daarnaast stimuleert het Edisonpark ondernemerschap door diverse ruimten te huur aan te bieden in bedrijfsverzamelgebouwen. Deze faciliteiten zijn ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen die behoefte hebben aan flexibele werkruimte. Het aanbod van bedrijfsverzamelgebouwen in het park opent de deur naar samenwerking en netwerkmogelijkheden, wat de zakelijke dynamiek in het gebied versterkt.

Kortom, het Edisonpark is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een bruisende omgeving voor ondernemerschap en samenwerking. Met ruime mogelijkheden voor zowel woon-werkcombinaties als het huren van bedrijfsruimten, biedt dit particuliere ontwikkelingsproject een unieke levensstijl voor hen die streven naar comfortabel wonen en succesvol ondernemen.

Nieuws gerelateerd aan Edisonpark
Informatie:

Wil je meer informatie over Bedrijventerrein Edisonpark?

jj

Bedrijventerrein Edisonpark 

Clear Filters
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters