Scroll Top
De boulevard: gewoon heel bereikbaar! 

Het kan wellicht wat ongemak met zich meebrengen, maar de meeste van onze gezellige hotels en restaurants blijven gewoon toegankelijk, ondanks de huidige werkzaamheden in de Coosje Buskenstraat en langs de boulevard. Hoewel de herinrichting enige overlast met zich meebrengt, is het allemaal met een nobel doel: het gebied zal binnenkort nog aantrekkelijker worden!

Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit, Restaurant De Gevangentoren en Hotel Solskin delen graag hun ervaringen over hoe ze ondanks de werkzaamheden nog steeds voor iedereen bereikbaar blijven. Aarzel dus niet om te genieten van een heerlijk kopje koffie, een ontspannen borrel of een voortreffelijk diner in een van deze restaurants.

Terwijl de Coosje Buskenstraat en de boulevard onder handen worden genomen, blijven deze gastvrije etablissementen open om hun gasten te verwelkomen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig samenzijn, een ontspannen avondje uit of een smaakvolle maaltijd, je kunt nog steeds terecht bij deze gelegenheden om je culinaire ervaring voort te zetten. Laat je niet weerhouden door de tijdelijke ongemakken, want binnenkort zal het resultaat van deze inspanningen een nog betere sfeer en ambiance bieden voor iedereen die langskomt.

De boulevard is gewoon heel goed bereikbaar!

Lees hier meer over de Boulevard

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters