Scroll Top
Stadshaven Scheldekwartier in ontwikkeling

Vlissingen ondergaat een opmerkelijke transformatie met de aanleg van de stadshaven in het Scheldekwartier, gelegen in de Gemeente Vlissingen. Hans van Houdt, de projectleider van het Scheldekwartier, deelt gedetailleerde inzichten in de planning en de indeling van de nieuwe haven, waardoor de toekomstige ontwikkelingen helder worden. De komende weken beloven een fascinerende periode te worden, met allerlei activiteiten die de stadshaven vorm zullen geven.

Een recreatieve wandeling langs de haven biedt nu al een indrukwekkend beeld van de bedrijvigheid in het Scheldekwartier. Het is duidelijk zichtbaar dat de constructie van de stadshaven volop in gang is gezet en dat dit gebied een ware metamorfose ondergaat. Het enthousiasme en de energie van het project zijn voelbaar tijdens een rondgang, waarbij bezoekers al een voorproefje krijgen van wat de toekomst te bieden heeft.

Het Scheldekwartier wordt niet alleen een haven, maar ook een levendig centrum van bedrijvigheid en recreatie. De plannen omvatten niet alleen de fysieke infrastructuur, maar ook ruimte voor evenementen, horecagelegenheden en groene zones. De betrokkenheid van de lokale gemeenschap en ondernemers wordt benadrukt, waardoor dit project niet alleen de stadshaven, maar ook de gemeenschap als geheel versterkt.

Al met al belooft Vlissingen, met het dynamische Scheldekwartier als middelpunt, een boeiende periode van groei en vernieuwing tegemoet te gaan. Het is een uitnodiging aan bewoners en bezoekers om de evolutie van deze stadshaven nauwlettend te volgen en te ervaren.

 

Bekijk hier de website van de Scheldekwartier

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters