Scroll Top
Makelaars in Vlissingen
Bert Bimmel

In de komende periode zullen drie prominente makelaars uit Vlissingen, namelijk Arthur Aerssens van Aerssens & Partner Makelaars, Bert Bimmel van Bert Bimmel Makelaardij en Tim Theelen van Theelen & Partners Makelaars, jullie begeleiden door de levendige stad. Vandaag staat Tim Theelen centraal, en hij neemt jullie mee op een verkenningstocht door de wijken Paauwenburg, Rosenburg en Lammerenburg. Deze drie wijken onderscheiden zich elk door hun eigen unieke karakter.

Paauwenburg biedt wellicht een rustige en aangename woonomgeving, terwijl Rosenburg wellicht bekend staat om zijn bruisende atmosfeer en levendige gemeenschap. Lammerenburg, aan de andere kant, kan een charmante mix van voorzieningen en groene ruimtes bieden. Het zijn deze verschillende facetten die de diversiteit van Vlissingen als woonstad benadrukken.

Laat je meeslepen door Tim Theelen en ontdek de bijzondere eigenschappen van elke wijk. Of je nu op zoek bent naar een serene buurt, een levendige gemeenschap, of een harmonieuze balans tussen voorzieningen en natuur, deze verkenningstocht door Vlissingen biedt een inkijkje in de diverse mogelijkheden die de stad te bieden heeft. Geniet van de rondleiding en laat je inspireren door de unieke kenmerken van Paauwenburg, Rosenburg en Lammerenburg, recht hier in het hart van Vlissingen.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters