Scroll Top
Bedrijventerrein Souburg

Langs de A58 strekt zich een eigentijds bedrijventerrein uit, gemakkelijk toegankelijk dankzij de strategische ligging. Dit terrein ondergaat gefaseerde ontwikkeling vanuit Souburg in de richting van Vlissingen. Het biedt een ideale omgeving voor diverse handelsbedrijven die op zoek zijn naar een prominente zichtlocatie.

Het moderne bedrijventerrein is gunstig gelegen langs de A58, wat resulteert in uitstekende bereikbaarheid. Het doelgerichte ontwikkelingsproces vanuit Souburg naar Vlissingen in verschillende fasen zorgt voor een doordachte en geoptimaliseerde uitbreiding van het terrein.

Voor bedrijven, met name die actief zijn in de handel, biedt dit terrein de perfecte mogelijkheid om zich te vestigen op een locatie die goed zichtbaar is. De nabijheid van de A58 draagt niet alleen bij aan de bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers, maar fungeert ook als een strategisch voordeel voor bedrijven die streven naar een prominente aanwezigheid en herkenbaarheid in de regio.

Kortom, het moderne bedrijventerrein langs de A58 is een aantrekkelijke keuze voor ondernemingen die waarde hechten aan zichtbaarheid, bereikbaarheid en een strategische locatie voor hun bedrijfsactiviteiten. De gefaseerde ontwikkeling vanuit Souburg biedt een geplande en gestructureerde uitbreiding, waardoor het terrein zich optimaal aanpast aan de behoeften van diverse (handels)bedrijven.

 

Lees hier meer

Nieuws gerelateerd aan Souburg
Informatie:

Wil je meer informatie over Bedrijventerrein Souburg?

jj

Bedrijventerrein Souburg 

Clear Filters
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters