Scroll Top

Steun de Vlissingse horeca!

En verwen jezelf 

In de hedendaagse samenleving staan we voor een opmerkelijke realiteit, waarin de horeca aanzienlijke uitdagingen het hoofd moet bieden. De sector ervaart momenteel zware tijden. Gedurende de afgelopen zomer hebben we volop kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes in onze geliefde restaurants en van zonovergoten terrassen in Vlissingen.

Op dit moment is de horeca sterk afhankelijk van de steun van thuisklanten. Het is van groot belang om regelmatig bij jouw favoriete restaurant te bestellen en zo de lokale ondernemers te ondersteunen. Op die manier kun je thuis genieten van heerlijke gerechten en in de toekomst, wanneer alles weer normaal is, terugkeren naar die ene speciale plek in Vlissingen.

Het is essentieel om op te merken dat niet alle horeca ondernemingen zijn opgenomen in deze oproep. Als jouw favoriete horeca zaak hier niet genoemd wordt, aarzel dan niet om dit door te geven via redactie@invlissingen.nl.

Laten we gezamenlijk streven naar het behoud van de bruisende horecacultuur in Vlissingen, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van de unieke smaken en sfeer die deze stad te bieden heeft. Jouw steun maakt het verschil en draagt bij aan de ondersteuning van de Vlissingse horeca. Door regelmatig te bestellen, lever je een waardevolle bijdrage aan het voortbestaan van deze belangrijke pijler van onze lokale gemeenschap.

Bekijk hier waar je kunt lekker eten & drinken

Mede mogelijk gemaakt door

Clear Filters