Scroll Top

Steun jouw lokale ondernemers!

Door Kim van den Berg

De naderende feestdagen brengen een vrolijke sfeer met zich mee, en het is weer tijd om de kerstboom te transformeren tot een fonkelend middelpunt, gevuld met een kleurrijk scala aan geschenken. Maar met de sluiting van fysieke winkels, rijst de vraag: hoe gaan we dit jaar te werk? Gelukkig bieden diverse winkels in Vlissingen nu de handige optie van Click en Collect aan. Hierdoor kun je online je favoriete cadeaus uitkiezen en ze vervolgens zelf ophalen bij de desbetreffende winkel. Wat een geweldige oplossing! Dankzij deze mogelijkheid hoef je niet langer thuis te wachten op je pakketje; in plaats daarvan kun je direct naar buiten gaan. In deze tijd is het van groot belang om de lokale ondernemers in Vlissingen te steunen door je kerstcadeaus lokaal aan te schaffen.

Wellicht had je al plannen gemaakt om tijdens kerst of oud en nieuw met je familie uit eten te gaan in Vlissingen. Helaas zijn fysieke diners niet altijd mogelijk, maar de horecagelegenheden in Vlissingen hebben een prachtig alternatief bedacht. Ze bieden heerlijke gerechten aan die je kunt bestellen om thuis te genieten van een feestelijk kerstdiner. Op deze manier kun je samen met je familie of vrienden genieten van een smaakvolle maaltijd, zonder zelf achter het fornuis te hoeven staan.

We wensen jullie nu alvast fantastische kerstdagen toe. Vergeet niet te genieten van het samenzijn, zelfs als het dit jaar op een iets andere manier plaatsvindt.  Steun jouw lokale ondernemers en maak er desondanks een onvergetelijk feest van!

 

Bekijk hier onze ondernemers

Clear Filters